2011. június 3., péntek

Masszív fából készült komposzt bin fedéllel, nem lebomlás nyitva az alsó

Masszív fából készült komposzt bin fedéllel, nem degradáció megnyitni az alábbi:
Mint az új, fából készült komposztáló "BIO", fel nem használt, a nyomás-kezelt fenyőfa, amely (20mm magas) 4 szilárd álláshely (80x80) és 20 tábla, előre gyártott készlet.

A négy döntetlen rúd (készült kerek acélrúd, hogy tartsa a pólusok nélkül használható lapok) hogy a siló extra stabilitást.
A lapokat el kell távolítani egyenként alulról, úgy, hogy az érett komposzt is könnyen el lehessen távolítani anélkül, hogy szét az egész Composter szükség. Új ár fedő nélkül 85, - €

Méretek: L100 x W100 x H80

A komposztálóba a össze abban az időben, de könnyen szétszerelhető gyors közlekedés, úgy, hogy elfér az autóban. A fedél az UV-visszaverő web lemez Én magam építettem, és adja át, ha szükséges. Van egy enyhe lejtőn, hogy a hátsó, első, két gumi ütközők, mint támogató. A komposzt a szénsavas minden oldalról, de nem csobbanás folyamatos eső. Én is szeretnék, hogy a horganyzott padló rács mellett rögzítő horgok (kampó), hogy rács rács 1x1 cm-es, úgy, hogy férgek alulról, de nem egerek, stb képes betörni.
Két négy sarkán álláshely már száraz repedések a fát, de ez nem rontja a funkciót. Az oszlopok és táblák nincsenek durva és csiszolt.

A látogatás bármikor kötelezettség nélkül.
Készpénz pickup, nem szállítás csomagot.
Ár: 60 EUR