2012. január 25., szerda

BONTATLAN, Milupa 1 Natúr, 0+hó, 900g - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

ELADÓ ÚJ, BONTATLAN, MILUPA 1 NATÚR Tejalapú, anyatej-helyettesítő tápszer, 900g/doboz, újszülött kortól.
TELJESKÖRŰ GONDOSKODÁS.
LCP ZSÍRSAVAKKAL
GLUTÉN MNETES
VITAFERT TERALMAZ, AMI A C VITAMIN ÉS VAS KOMBINÁCIÓJA
TELJES ÉRTÉKŰ ÉTKEZÉS
SZAKÉRTŐK ÁLTAL FEJLESZTVE
Teljesen adaptált tápszer, amely összetételében, amennyire csak lehet, az anyatejet utánozza. Ez az első naptól kezdve megfelelő táplálék. Ezt addig adhatjuk, amíg a baba akár friss tehéntejet nem kap, de az első fél év folyamán kizárólagos táplálékként alkalmazható. Sok anya néhány hét után azt gondolja, hogy ez túl híg a gyereknek, és átáll a részben adaptált tejre. Pedig erre semmi szükség, a baba ettől csak túl gyorsan hízik. A legismertebb teljesen adaptált tej Magyarországon a Milupa 1 tápszer.
SAJÁT TAPASZTALATOM: Kedves érdeklődő, a kisfiam mára 9 hónapos lesz. Egészséges, szépen fejlődő baba, 76cm és 8550gr. Koraszülöttként, rég behozta lemaradását. Első 2 hónapban (nem volt tejem ) a gyermekorvos a Milupa milumil HA start optima tápszert írta fel, mást nem volt hajlandó… Mondván ez nem allergizál, mivel HA, a családban pedig van allergiás.
Az ára igen magas volt azt hiszem 2400 ft körül volt 500gr, receptre. Közben jött a gazdasági családi válság, ellopták a hiteles autónkat, szóval számított minden 100Ft. Többszöri kérésre volt hajlandó a gyermekorvosunk egy olcsóbb, de minőségileg maximálisan megfelelő tápszert felírni (lehet a Ha tápszer után jutalékot kaphat??? ). Ugyan az a gyártója, a Milupa Milumil Ha start optima és a Milupa 1-nek. Ugyan az az összetétele, tápanyagértéke! Annyi a különbség, hogy nem HA, tehát a Mildibé 1 Fehérje tartalmaz kazeint, de minimális mennyiségben: 100 ml tápszer oldat fehérje tartalma 1, 3 (savófehérje 0, 8 és kazein 0, 5)
Nagyon meg voltunk/vagyunk elégedve ezzel a tápszerrel, de többet vásároltam be a kelleténél, így eladásra bocsájtom. Bátran ajánlom, a fiam imádja, bár már csak reggel issza banánnal  , nem allergizál, nem keserű, mint a HA tápszerek. Ja és ettől nem is bukott, míg a ha-s tápszertől folyton bukott szegénykém.
A neten sok információt találni a tápszerről. 2011 év közepén a Milupa új nevet és dobozolást adott a Milupa Mildibé 1 tápszernek, így született meg a  Milupa 1 tápszer. Informálódhatsz még a milupa zöld számán is.
Minden kérdésre szívesen válaszolok, több darab vásárlása esetén engedek az árból. Bontatlan doboz, megfelelően tárolva, lejárat 2013. 01. 18.
Személyesen átvehető Budapesten a IV., és XIII. kerületben. Egyeztetés követően a délelőtti órákban a kék metró vonalán. Postázom is a helyi tarifák szerint.
Köszönöm figyelmét.


Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 22:58
. BONTATLAN, Milupa 1 Natúr, 0+hó, 900g - Jelenlegi ára: 1 190 Ft