2012. január 30., hétfő

Slim Formula, fogyókúra, 90 db- CaliVita - Jelenlegi ára: 6 700 Ft


Slim Formula, komplex fogyókúrás készítmény, 90 tabletta
Az egyedülálló készítmény titka a sokoldalúságában rejlik.
A Nopal speciális, vízben duzzadó rostanyagai képesek a bélrendszerben megkötni a zsír- és a méreganyagokat. Ezzel részt vesznek a méregtelenítési, salaktalanítási folyamatokban, a testzsírok lebontásában és az anyagcsere gyorsításában.
A normális anyagcsere kedvező hatást gyakorol a testsúlyra is, melynek következtében csökken a cellulit. Emellett a fügekaktusz rosttartalma mérsékli az étvágyat, növeli a jóllakottságérzetet, ezáltal csökkenti a nassolási kedvet. Jótékonyan hat a szénhidrát és a zsíranyagcserére, csökkenti a szénhidrátok zsírrá alakulását és raktározását.
A trópusok csodaszere, a Garcinia Cambogia étvágycsökkentő hatást fejt ki, míg a már meglévő felesleg visszabontásán az L-karnitin és a króm munkálkodik. Az anyagcsere-élénkítésében - amit a kimondottan az ülőmunkát végzők értékelnek nagyra - a kurkuma és a gyömbér emésztésjavító hatása működik közre.
Végül, az anyagcsere élénkítéséről és a frissességről a zöld tea és a lecitin gondoskodik! Így kifogyhatatlan lendülettel hozhatja magát kirobbanóan jó formába!
A Slim Formulát úgy alkottuk meg, hogy speciális összetevővel a mozgásszegény fogyókúrázók igényeit is kielégítsük.
Adagolás: 3 x 1 tabletta naponta bő folyadékkal, étkezés előtt fél órával



Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 15:00
. Slim Formula, fogyókúra, 90 db- CaliVita - Jelenlegi ára: 6 700 Ft